RKENS-TECHNOLOGIEco., Ltd Speciale Kwaliteit - - de Dienst!

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

RKENS TECHNOLOGY CO.,LTD Kwaliteitscontrole

HALLO Sally, Dank voor het antwoord. Wij kregen machine vandaag het lopen en het werkt prachtig! Wat gebruikte om ons te nemen vele uren -- nu wordt gedaan in een paar notulen. De machine is zeer aardig en ik ben zeer gelukkig met onze investering. Dank opnieuw voor uw hulp, --Paul

—— Paul W. Mott

Sally, Ja, dank u. De hitte krimpt snijder goed werkt. Ik heb CCd Roger Haynes. Hij zal de loodsnijder onderzoeken. Gelieve te communiceren met hem direct op de loodsnijder. Dank, Lenny

—— Lenny Baledge

Hallo Sally, Hoop allen goed is geweest. Kreeg de draad ontdoende van eenheid in gebruik, werkt het groot! Ik had een paar snelle vragen over het, ten eerste: Kunt u vertellen me wat het „blad waarde“ intrekt? Ik was ook wat het verschil tussen „lange draad“, en „korte draad benieuwd“ is. Dank u voor de tijd, Ron

—— Ronny Carbone

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

1, Productiesysteem

► Alle vervangstukken voor machines zijn strikt complianced met internationale normennormen, zelfs voor een schroef en een draad, allen gekocht van het bedrijf met Ce-certificatie, zodat hebben onze machines betere kwaliteit.

► Onze machines werden geproduceerd door gevorderde arbeiders met veel werkervaring, bekwaam en well-made, verbeter hoogte - kwaliteitsmachines aan onze cliënten.

► Al werk in de stofvrije statische vrije workshop.

 

2, Proefsysteem

Alvorens naar gebeëindigde cliënten te verzenden, - de producten zullen worden getest strikt drie keer, zoals, machineverschijning, macht, kring… Om het even welke ongeschikte producten zullen naar workshop zijn teruggekeerd.

 

3, Verpakkingssysteem

► De machines worden ingepakt door de doos van het luchtvaartkarton of uitgevoerd houten geval dat de beste kwaliteit is, slijtvast, bestand tegen het vallen, en milieuvriendelijk.

► Expecially, hebben wij forwarder samengewerkt die beste en lage kosten het verschepen kan verstrekken en het goede en veilige verschepen ervoor zorgen voor klanten in verschillende landen over de wereld.

Deze al entrue dat onze cliënten machines kunnen veilig ontvangen.

 

RKENS TECHNOLOGY CO.,LTD

Contactgegevens
RKENS TECHNOLOGY CO.,LTD

Contactpersoon: Ms. Sally Way

Tel.: +86-18565711286

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)